AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Potocká 58/7, 62300 Brno tel.: 416 782 646, email: awelektrobrno@seznam.cz

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o. - zabezpečovací systémy, zabezpečení, alarm, EZS

Zabezpečovací ústředny

Provádíme montáže předních světových i tuzemských výrobců bezpečnostních systémů jako  jsou PARADOX (Esprit , Spectra, Digiplex), RISCO Group ROKONET (ProSYS, OrbitPro), ARITECH (ATS), MICROTECH (GALAXY G3), TECNOALARM, TEXECOM, Jablotron a další.

PARADOX Esprit

Zabezpečovací systémy Esprit jsou nejrozšířenější ústředny pro malé aplikace na trhu v ČR. Jejich výhodou je nízká cena a zkušenosti ověřené dlouhodobým provozem. Dodávají se v řadě modelů od 4 do 24 smyček. Využívají technologii zdvojených zón  ATZ. Tato technologie dovoluje díky trojnásobnému vyvážení zón zapojit adresně dva detektory včetně ochranných kontaktů na jeden kabelový pár. Ústředny lze doplnit řadou dalších modulů, počínaje několika typy klávesnic, moduly výstupů rozšiřujícími komunikátory apod. Ústředny lze programovat jak pomocí klávesnice, tak i dálkově pomocí zdarma dodávaného programu Espload. Velkou předností je, že programování a základní vlastnosti jsou společné pro celou řadu ústředen.


PARADOX Spectra

Systém SPECTRA představují řadu ústředen, navazujících na úspěšnou řadu ESPRIT .Jsou vylepšeny řadou dalších prvků ( sběrnicové moduly, bezdrátové rozšíření, přehlednější programování, širší uživatelské možnosti ). Principiálně kopírují ústředny ESPRIT , proto není přechod ze systému ESPRIT nijak náročný. Dodávají se v řadě modelů od 4 do 16 smyček. Využívají technologii zdvojených zón ( ATZ ). Tato technologie dovoluje díky trojnásobnému vyvážení zón zapojit adresně dva detektory včetně ochranných kontaktů na jeden kabelový pár. Ústředny lze doplnit řadou dalších modulů, počínaje několika typy klávesnic, modulů výstupů, sběrnicovými expandery apod. Ústředny lze programovat jak pomocí připojené klávesnice, tak i dálkově pomocí dodávaného programu WinLoad
 

Paradox Digiplex EVO

Nejrozšířenější zabezpečovací systémy

Zabezpečovací systémy Paradox Digiplex patří mezi nejpoužívanější alarmy používané pro střední a velké objekty v ČR. Tento alarm byl nainstalován například  již na několika stovkách bank, vojenských a vládních objektech a dalších budovách, vyžadujících vysokou úroveň zabezpečení.

Nejmodernější technologie zabezpečení

S využitím průlomové technologie GuardWall zajišťuje alarm Digiplex ochranu všech objektů. Plně modulární technologie, zajišťuje maximální přizpůsobení konkrétním požadavkům aplikace a možnost inovace.

Integrovaný přístupový systém

Plná integrace zabezpečovacího a přístupového systému, umožňuje mnoho dalších funkcí, jako je ovládání zabezpečení přístupovými kartami, monitorování dveří zabezpečovacím systémem, řízení výstupů na základě libovolné události nebo událostí (např. pro řízení osvětlení, klimatizace, topení atd.) a ukládání všech událostí do historie systému pro pozdější vyhledávání.
 

Bezdrátová nádstavba

Bezdrátová nástavba umožňuje připojení bezdrátových detektorů nebo bezdrátové ovládání systému. Systém lze také dálkově ovládat pomocí telefonu s tónovou volbou, kterým můžeme nastavovat a odstavovat jednotlivé skupiny nebo ovládat výstupy, např. garážová vrata. Pro komfortní obsluhu lze systém také ovládyt a monitorovat pomocí speciálních programů z PC.
 
RISCO Group ROKONET ProSYS

Modulární zabezpečovací ústředny vhodné od menších objektů až po rozsáhlé administrativní a průmyslové objekty.

Ústředny od 8 až 128 plně programovatelných zón, možnost rozdělení do 8 podsystémů s možností rozdělení každého podsystému do 4 aktivačních skupin, telefonní komunikátor pro PCO, telefonní komunikátor uživatelský hlasový, 2 datové sběrnice pro rozšiřování systémů, až 999 událostí uživatele, 99 uživatelských kódů, programování a obsluha v češtině, možnost rozšíření o přístupový systém atd. Velice povedené flexibilní ústředny, které vynikají svojí spolehlivostí, přehledností a jednoduchou instalací.

 

 ARITECH ATS

smyčky 2x vyvážené, maximálně 16 klávesnic, 1000 uživatelských kódů, NBÚ-T paměť 2000 událostí (1000 pro EZS a 1000 pro přístup), 4-255 PGM výstupů, výstupy lze rozšiřit přímo v ústředně pomocí ATS-1811 a ATS-1820 až na 255, 1 port RS-232 pro připojení PC, místní nebo dálkový Download/Upload, Komunikátor pro 4 PCO, 8 telefonních čísel, formáty SIA, XSIA, FSK a iD-kont., spínaný zdroj 2.2A, Ivýs=0.7A, trafo, tamper, cena bez klávesnice, integrovaný přístupový systém s ovládáním EZS, 16-64 přístupových terminálů, 128 skupin dveří s možností definování časové zóny, 11 466 až 65 000 uživatelů, kovová skříň s prostorem pro aku až 17Ah, rozměr 450 x 310 x 85 mm
 

 

MICROTECH GALAXY G3

smyčky 2x vyvážené, maximálně 32 klávesnic, 999 uživatelských kódů, 7-255 PGM výstupů, paměť 1000 událostí pro EZS a 1000 událostí pro přístup, součástí desky ústředny je modul E-054 (RS-232), E-062 (telefonní komunikátor) podpora modulu pro tiskárnu, tamper, bez klávesnice, Download/Upload, čeština, integrovaný zdroj 2,5 A, Ivýs=1A, odběr PCB 250mA

 

TECNOALARM

16-256 plně, nezávisle programovatelných smyček, 1 smyčka tamper, 32 programů střežení, integrovaný hlasový modul, 201 uživatelských kódů, 64 el. klíčů, 32 časovačů, 8 časových oken, reléový výstup pro sirény (vnitřní, venk.), 5 programovatelných OC výstupů, pulsní zdroj 3 A, prostor pro 17Ah aku., kovová schránka, Tamper proti otevření a utržení, digitální, hlasový komunikátor, možnost ovládat 16 výstupů po telefonu, integrovaný hlasový modul, paměť 3000 událostí, funkce RDV, RSC, bezdrátové rozšíření (433 a 868 Mhz), až 128 čidel, 4 sirény, 4 klávesnice, 64 klíčenek, programování z LCD klávesnice nebo pomocí PC místně/dálkově v ceně je zahrnut: kovový kryt s detekcí otřesu+transformátor+dvojitý tamper (přední a zadní), schváleno pro vysoká rizika
 

 

TEXECOM

až 640 dvojitě vyvážených smyček, 64 podsystémů, max. 64 klávesnic, max.64 osmi zónových expanderů, 200 uživatelských kódů, paměť 2000 událostí, přímé programování z PC nebo prostřednictvím klávesnice, zdarma software WinTex pro dálkový nebo lokální up/download, 13 až 525 PGM výstupů, zdroj 2A, výstup na tiskárnu, 8 BUS sběrnic, cena bez klávesnice a volitelného telefonního komunikátoru, v ceně je zahrnut: kovový kryt s detekcí otřesu+transformátor+dvojitý tamper (přední a zadní)
 

JABLOTRON

JA 82K

Má 50 adres a 4 drátové vstupy. S rádiovým modulem JA-82R lze využít až 50 bezdrátových periférií. Pro částečné hlídání nebo rozdělení objektu lze prvky zařadit do 3 sekcí. Ústředna poskytuje signál pro sirény (vnitřní a vnější) a 2 programovatelné výstupy. Nastavit lze až 50 ovládacích kódu a karet.

JA 63K

Ústředna JA-63 se dodává ve více provedeních - viz podrobný popis. V plastové skříni ústředny je síťový zdroj a je zde prostor pro akumulátor 1,3 nebo 2,2 Ah. Na základní desce ústředny JA-63 jsou čtyři vstupní svorky pro drátové smyčky (s možností jednoduchého nebo dvojitého vyvažování).

JA 65

Ústředna JA-65 "Maestro" je hybridní stavebnicový systém, určený k profesionální instalaci. Kovová skříň ústředny má zabudovaný síťový zdroj a prostor pro akumulátor až 7Ah. Výklopná konzola obsahuje základní desku 16 zónové ústředny (bez vstupů). Tu je dle potřeb možno doplnit dalšími prvky.

Novinky

Zárukou kvalitního navržení, zpracování, montáže a zprovoznění celé zakázky je dlouholetá zkušenost v daných oborech a vysoká kvalifikovanost, která je neustále zvyšována vzdělávacím programem společnosti, v rámci kterého probíhají školení a semináře, seznamování s novými technologiemi a výrobky daných oborů.

V neposlední řadě je známkou kvality dodávek poskytování nadstandardních záruk na dodané zboží, resp. instalace a technické celky.

Kontakt

AW ELEKTRO BRNO, s.r.o.

Potocká 7, Brno, 602 00

Mobil: 603 543 184 - Karel Weis

e-mail:  info@awelektrobrno.cz
web: www.awelektrobrno.cz

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies